Védő fonott rácsvédő kiságyba muszlin New Baby világos szürke

Kollekció:
Márka:
ID áruk:
46895
EAN:
8596164094716
Súly:
0,5 kg
Szín:
Raktári elérhetőség:
Raktáron több, mint 10 db.
Az áru Önnél 02.04.2024
Méret:

A muszlin az egyik legtisztább, legegyszerűbb és legfinomabb szövet a világon. És mitől olyan különleges? Mindenekelőtt a légáteresztő képessége. A muszlin jól levegőzik, ezért jó ruhaalapanyag a száraz, meleg éghajlatú területeken. A muszlin nagyon tartós, így könnyen többször mosható, és idővel még könnyebb és puhább.
Pihe puha praktikus fonott rácsvédő kiságyba New Baby. A fonott copf a legdivatosabb és legszuperebb babaszoba kiegészítő. Minden darab egyedileg készül, a legjobb minőségű pamut és minky anyagokból, és antiallergén szállal vannak töltve. A rácsvédő kézzel fonott. Kiságyban, bölcsőben használható, ahol megvédi a gyermeket az esetleges, forgolódásból származó sérülések kialakulásától. A copf felhasználható babafészekként, vagy dekorációként a szobába, esetleg mint egy szigetelés a fal hidegétől. Minden végén szalag található, hogy a copfot a kiságyhoz lehessen rögzíteni. A rögzítéssel biztosítja gyermekének a biztonságos és egészséges alvást.

Jellemzők
- újszülött koról ajánlott
- méretek: 210x18x10 cm
- anyaga: huzat: 100% pamut, töltés: 100% antiallergén szál
- az anyag megfelel az Oeko-Tex szabványnak

Mosás és karbantartás
- mosás 30°C-ig, enyhe mosószereket használjon, csavarás: 800 fordulat/perc, ne használjon klórt és fehérítőt
- felfüggesztett állapotban lehet szárítani, ne szárítsa szárítóban, ne tisztítsa kémiailag, vasalás maximum 110°C hőmérsékleten (ne vasalja a Minky anyagot)

Paraméterek

Paraméter neve Érték Paraméter neve Érték
Hossz 210 cm Összetétel Pamut
Töltet Polyester Megfelelő Mindenkinek
Alkalom szerint Klasszikus Motívum Motív nélkül
Márka New Baby