Márkák

A leendő szülők az interneten szörföznek, kutatva a megfelelő babaruhák és olyan alapdolgok után, mint a kiságy, az ágynemű, a pelenkázó alátét, a fürdetéshez szükséges kiegészítők stb. Mindezeket New Baby márkanéven kínáljuk. A szülést követően a babák az első hónapokat elsősorban alvással és pihenéssel töltik, ezért a lehető legnagyobb kényelemre van szükségük. Ebben az időszakban az ideális választást a káros színezőanyagoktól és vegyszerektől mentes, biztonságos anyagok jelentik, ideális pl. a pamut. Ez ugyanis nem horzsolja és nem irritálja a bőrt. A New Baby márkájú babaruha érintésre kellemes, jó nedvszívó képességű, és kiválóan szellőzik. Kínálatunkban gyönyörű bodykat, ingeket, felsőket, szetteket, rugdalózókat, rugdalózó nadrágokat és sapkákat talál.

A legkisebb érkezését várva nem szabad megfeledkeznünk a kiságyról sem, amelyben a baba élete első hónapjaiban nagyon sok időt tölt. A babaágy kiválasztása során mindenekelőtt arra kell ügyelnünk, hogy a kiságy vagy más bútordarabok anyaga egészségügyi szempontból ártalmatlan, maga a bútor pedig stabil és könnyen tisztán tartható legyen. A kiságyakat számos különböző kivitelben kínáljuk. A New Baby kiságyakat összehangolhatjuk e márka egyéb bútordarabjaival, például a komóddal vagy a pelenkázó pulttal.

A kiságyak szerves részét képezik az úgyszintén kiváló minőségű matracok és ágyneműk. A New Baby márka számos további terméket is tartalmaz, pólyákat, előkéket, zsebes tartókat, pelenkákat, lábzsákokat vagy az édesanyák részére szülés utáni hasszorító öveket.

A PlayTo márka a baba kényelmét garantáló termékekre összpontosít. Minden kislány szívesen játszik anyukát. Imádja és óvja, félti a babáját, amely mindenhová elkíséri az apró anyukát. Az anyukás játék elengedhetetlen részét képezik a kinti séták, hogy a baba jól kialudhassa magát a friss levegőn. A babakocsik és a babák a játékok között örökzöld slágert jelentenek.

Az édes és minőségi alvást kiválóan szolgálja egy kosár vagy egy baldachinos kiságy. A paplannak köszönhetően a baba a hideg napokon sem fog fázni. A könnyű és variábilis kerekek lehetővé teszik az apró anyuka számára, hogy folyamatosan az alvó baba közelében lehessen.

A PlayTo márkájú termékek nagy örömet tudnak okozni, és azonnal garantálják a jó szórakozást.

A Milly Mally márka napjainkban nagyon sok szülőt és gyermeket varázsol el termékeivel. A Milly Mally márka fokozottan ügyel az európai biztonsági szabványok betartására, folyamatosan fejleszti új termékeit, és ügyel termékei minőségének és színválasztékának továbbfejlesztésére. Végtére is a színek is befolyásolják a gyermekek fejlődését és lelki egészségét.

A Milly Mally márka által kínált termékek között nem csak babakocsikat, hanem autós üléseket, utazóágyakat, szülőkormányos tricikliket, futóbicikliket, a legkisebbeknek szánt járműveket, rollereket, játékokat stb. is talál.

A szülők fokozott szintű biztonsági standardot várnak el a csecsemőknek szánt kiegészítőktől, amelyet a CARETERO márkanév alatt forgalmazunk.

Gépkocsival történő utazás során elengedhetetlenül fontos a kényelmes és biztonságos utazást garantáló, megfelelő autós gyerekülés biztosítása. A kiváló minőségű CARETERO autósüléseket rendkívül vonzó árakon kínáljuk.

A CARETERO baba utazóágyak nagyon praktikusak, könnyűek és széles körű felhasználást tesznek lehetővé. Engedje, hogy megihlessék a csodálatos minták, és fedezze fel az utazóágyak modern felhasználási területeit.

CARETERO etetőszékek, mosható felületű gyönyörű, modern székek az egyszerű és gyors tisztán tartás érdekében, miután mindannyian tudjuk, hogy mire képesek a gyermek evés közben. Ezek a székek megfelelnek a fokozott biztonsági előírásoknak, és egészségügyi szempontból ártalmatlan anyagokból készülnek.

Ugyanezen márkanév alatt a kínálatunkban golfütőket, sport (ülő) és mózes (fekvő) babakocsikat, pihenőszékeket, járókákat és hintákat is talál.

A kiterjedt kutatásoknak és klinikai teszteléseknek köszönhetően a Philips Avent termékek esetében biztos lehet benne, hogy a babájának a legjobb minőséget nyújtja. Nálunk megvásárolhat mindent amire a kisbaba szoptatásához, etetéséhez és általános ápolásához szüksége lehet, például a legkülönbözőbb cumisüveg melegítőket, sterilizálókat, etetőcumikat, bögréket és az etetéshez kapcsolódó számos egyéb kiegészítőt - mindezt a kiváló minőségű Avent márkától.

A Sensillo márka létrehozására a gyermekek újszülött kortól jelentkező sajátos szükségleteinek kielégítése céljával került sor. A Sensillo márka esetében az első helyen a gyermek biztonsága és harmonikus fejlődése található.

A Sensillo gyönyörű minőségi babatakarókat és törülközőket kínál. A babatakaró minden babakelengye elengedhetetlen része. Használhatjuk babakocsiban, kiságyban, autóban utazva, nyaralás közben, vagy játék közben alátétként. Kellemesen melegek, és a bab elégedett és boldog lesz bennük. A takarók rendkívül kellemes anyagból készülnek, amely a kimosást követően sem veszít a minőségéből.

A Sensillo márka nagyszerű otthon a gyerekszobában vagy akár autózás közben is használható készségfejlesztő játékokat is kínált a legkisebbek számára. A kisbabák számára nagyon szórakoztatóak és érdekesek. A játékok javítják a kézügyességet és a mozgékonyságot, megtanítják a gyermekeket a színek megkülönböztetésére, fejlesztik a megfigyelőkészségüket. Erőszakmentes formában segítik a gyermekek helyes fejlődését.

Cégünk kínálatában ettől a márkától matracokat, pelenkázó pultokat, utazás során használt alátéteket és fürdetéskor használt szivacsalátéteket is talál.

A Toyz a biztonságos közlekedés és a kényelem garanciája. Minden szülő a legjobbat szeretné nyújtani gyermekeinek, és ezért olyan termékeket keres, amelyek nem csak a legkisebbek formatervvel szemben támasztott igényeit elégítik ki, hanem a felnőttek biztonsággal szemben támasztott elvárásait is. A Toyz márkát ma nagyon sok szülő választja, éspedig elsősorban a kiváló minőségű, és egyben elfogadható árú termékkínálatnak köszönhetően. A Toyz gyönyörű első járműveket kínál - futóbicikliket, elektromos autókat vagy akár markolókat is. Mindezt széles színkínálatban és különböző formai kialakításokban. Hiszen a legnagyobb örömet és élményeket a világ aktív felfedezése kínálja.

A Toyz márka elektromos járműveket, járássegítőket, futóbicikliket, tricikliket és bébikompokat is kínál.

A Bobas Fashion és a Koala már sok éve kínálja minőségi, kényelmes, és ennek ellenére kedvező árú gyerekruháit. A legkisebbek kényelme, egészsége és nyugodt alvása érdekében arra törekszünk, hogy az első napokban csak elégedett mosoly legyen az arcukon. Ez az oka annak, hogy miért összpontosítunk a részletekre.

Bobas Fashion és Koala

  • kizárólag tanúsított anyagokat használ
  • ügyel a baba bőrének védelmére – minden kapocsfajta úgy kerül elhelyezésre, hogy ne érjen közvetlenül a baba bőréhez
  • formatervezőink tesztelik a ruhák fel- és levételét, be- és kikapcsolását
  • a babák maximális kényelmének biztosítása érdekében nem használ felesleges varratokat
  • az élénk színek és a gyönyörű hímzések vonzzák a babák figyelmét, és pozitívan befolyásolják a fejlődésüket
  • folyamatosan új megoldásokat keresünk – a ruhák tervei folyamatosan változnak annak érdekében, hogy az édesanyák mindig valami újat választhassanak a babáik számára

A Belisima márka a garancia arra, hogy ezek a termékek sok éven át szolgálnak majd anélkül, hogy elveszítenék a formájukat vagy a szép színeiket.

Belisima gyermek ágynemű

Tudjuk, hogy az alvás kiemelkedően fontos a kisgyermekek és csecsemők számára, ezért olyan kellemes és minőségi anyagokból készült gyermek ágyneműket kínálunk, mint a pamut, amely nem irritálja a bőrt, nem tartalmaz formaldehideket és más a babák számára káros anyagokat. A pamut ágynemű érintésre rendkívül kellemes, jól szívja fel a nedvességet, és szellőzik. Ezért a kínálatunkból a legjobb választás az ún. "biztonságos cipzáros" ágyneműk, amelyek nem tartalmaznak szabadon függő cipzárvégeket, amelyeket a gyermek leszakíthatna és lenyelhetne. Kiváló formatervezésű, már első pillantásra is nagyon kellemes és a gyermekek számára megnyugtató hatású mintákat kínálunk. Meglátja, hogy sikerül majd választani a kínálatunkból.

Pólyák

A pólya a babakelengye fontos része. Segít abban, hogy a baba ismét biztonságban érezze magát, mint az édesanyja pocakjában, a pólya ugyanis mindig a biztonság és a nyugalom érzetét nyújtja. Bármikor készek vagyunk segítséget nyújtani a pólya kiválasztásához.

A gyermek és annak fejlődése a szülő számára a legfontosabb. A Womar termékek szeretettel, a gyermekek kényelmét és biztonságát hangsúlyozva készülnek. A már 1989 óta működő márka kiváló minőségű gyermek és babatermékek gyártására szakosodik. A Womar márka ötvözi a funkcionalitást és a vonzó megjelenést. Az érdeklődő lábzsákokból, takarókból, hordozókendőkből, szoptató párnákból, pólyákból és még sok másból választhat. A jelenlegi piaci trendekkel összhangban lévő szövetek és minták sokrétűsége segít a felhasználónak pontosan olyan terméket kiválasztani, amely tökéletesen megfelel az igényeinek. A Womar márkájú termékek számos tanúsítvánnyal büszkélkedhetnek.

A Womar márka ismeri a gyermekek igényeit, és életük minden szakaszában hozzájuk igazítja a termékeit. A minőség pozitív kihatással van a gyermekek egészségére és fejlődésére.

A játékok nem csak a móka kedvéért vannak, és a Baby Mix márka ezt nagyon jól tudja. A Baby Mix játékok már a babák megszületésének pillanatától javítják a gyermekek készségeit, fejlesztik a képzeletüket és segítik a szülők és a gyermek közötti kötelék kialakításában.

A Baby Mix a legkisebbektől a már nagyobb gyermekekig mindenkinek kínál szórakoztató, készségfejlesztő és motiváló játékokat. Modern formatervezésű, szép színekben kivitelezett, és főleg biztonságos és minőségi anyagokból készülő játékokról van szó. Ezek a legkisebbek számára a különböző csörgők, rágógyűrűk, kiságyra szerelhető forgó-zenélők, játszótakarók, oktató játékok, fajátékok és különböző járművek, illetve futóbiciklik a már nagyobbak számára.

A Baby Mix termékekkel már nem kell az olyan pillanatoktól tartania, amikor a baba sír, és Ön nem tudja, hogyan is nyugtathatná meg. A Baby Mix olyan hangos játékokat is kínál, amelyek fény és hangeffektusai lekötik a babákat.

A gyermek minden nap a külvilág egy újabb részét fedezi fel, és valami újat tanul.

A Baby Mix minden játéka és egyéb terméke, mint például a pihenőszékek és bébikompok egészségügyileg teljesen ártalmatlanok, és megfelelnek minden biztonsági előírásnak.

DREWEX márkájú gyerek fabútor minden gyerekszobába. A gyermekek ruháinak tárolására a gyermek faágyával azonos stílusú szekrények és komódok szolgálnak. Hozzon létre gyermeke számára egy játékokban, képzeletben és kikapcsolódási lehetőségekben gazdag világot.

Születésüket követően a babák számára a legfontosabb a minőségi alvás. A babaágy alapvető fontosságú bútordarab. A bölcső szintén az egyik módja annak, hogy a baba mindig a szülő felügyelete alatt és a közelében lehessen. A kiságyakhoz felhasznált anyag a masszív kivitel, a hosszú élettartam és tartósság garanciája. A hangsúly a teljes gyártási folyamat során a bútor rendeltetésszerű használatának figyelembe vételével a kivitel minőségén, valamint és a felhasznált anyagok és bevonatok hibátlanságán és egészségügyi ártalmatlanságán fekszik.

A webáruházunkban található többi márka között megtalálható a(z):