MIÉRT EGYÜTTMŰKÖDJÖN VELÜNK?

Örülünk, hogy fontolgatja a CARERO cég termékei besorolását a kínálatába. Lejjebb talál egy pár indokot, miért pont a CARERO a legjobb választás.

Ha több információt szeretne megtudni, ne habozzon kapcsolatba lépni ügynökünkkel Andrea Sabelová-val a sabelova@carero.cz email címen vagy telefonon a +36 14 451 282 telefon számon.
Ha szeretné azonnal megtekinteni kínálatunkat és az árakat, egyenesen regisztrálhat.

MEGBÍZHATÓAK VAGYUNK.

2005 óta tevékenykedünk a csecsemő - és gyermekpiacon, több mint 1000 elégedett ügyfelünk van három országban (Csehország, Szlovákia, Magyarország). A csecsemő - és gyermekáru 5 legnagyobb nagykereskedője közé tartozunk, és több mint 10.000 egyedi terméket kínálunk.

GYORSAK VAGYUNK.

Kínálatunk 99% -a raktáron van. A megrendelt árut 48 órán belül kézbesítjük (a 11 óra előtti megrendelésekre vonatkozik - a munkanapokon érvényes).

FLEXIBILISEK VAGYUNK.

A közös együttműkodés feltételeit úgy állítjuk be hogy önnek a lehető legmegfelelőbb legyen. Ezen túlmenően, az elért eredmények alapján Önnek lehetősége van jelentős forgalom utáni kedvezményekre.

EGYEDÜLÁLLÓAK VAGYUNK.

4 egyedi saját márkát kínálunk (New Baby, PlayTo, Bayo, New Love), több más cég kizárólagos forgalmazói vagyunk (pl. Caretero és Toyz).

AKTÍVAK VAGYUNK.

Technikai és marketing támogatást nyújtunk partnereinknek. E-shoppoknak minőségi és aktuális adatokat szolgáltatunk, boltoknak matricákat és más tárhelyes hirdetést, közvetlen szállítást biztosítunk a végfelhasználóknak.

EMBERSÉGESEK VAGYUNK.

Örömmel és szívesen kommunikálunk ügyfeleinkkel, személyesen foglalkozunk kérdéseikkel és a lehetséges problémákkal.

PROFIK VAGYUNK.

Minden alkalmazottunk szakmai megközelítésére ügyelünk, és a lehető legrövidebb időn belül kezeljük az ügyfeleink igényeit.

ONLINE VAGYUNK.

A nagykereskedelmi partnerek számára különálló, teljesen személyre szabott tartalmú e-shoppunk van.