Szállítás

Szállítási feltételek

Megteszünk minden annak érdekében, hogy az árut a megrendelés pillanatától számítva a lehető leggyorsabban kézbesíthessük.

Raktáron lévő áru 11:00 óra előtti megrendelése esetén az árut Magyarország egész területére még ugyanazon a napon továbbítjuk (kizárólag munkanapokon). A GLS csomagküldő 72 órás kézbesítési határidővel dolgozik, úgyhogy a megrendelt árut legkésőbb a harmadik napon átveheti a telephelyén. Ha az árut déli 11:00 óra után rendeli meg, az áru a rákövetkező napon kerül feladásra, úgyhogy 4 nap múlva átveheti a telephelyén!


Sajnos nálunk is előfordulhat, hogy olyan helyzet alakul ki, amikor az árut nem tudjuk a megadott határidőn belül leszállítani. Ilyen esetben mindig felvesszük Önnel a kapcsolatot, és egyeztetünk a további lépésekkel kapcsolatosan (tájékoztatást kap az áru elérhetőségéről, más, hasonló árut ajánlunk, egyeztetünk a megrendelés lemondása tekintetében). Fenntartjuk a szerződéstől való elállás jogát arra az esetre, ha a megrendelt árucikk a szállítónál sem áll rendelkezésére. Amennyiben a leszállításra nem kerülő áru ellenértéke kifizetésre került, és a megrendelés törlésében állapodunk meg, a megrendelés ellenértéke a megállapodás napjától számított 7 napon belül kerül visszafizetésre a megrendelőnek.


A megrendelés adásvételi szerződéstervezetnek minősül, maga a szerződés az áruk tényleges szállításával jön létre. Az elektronikus megrendelés érvényességének feltétele az összes előírt adat és információ kitöltése a megrendelőlapon.

Amennyiben a megrendelő bankszámlára történő átutalásos fizetési módról dönt, az árut 7 napig tartjuk a számára. Ha a megrendelt áru ellenértéke és a postadíj az említett határidőn belül nem kerül jóváírásra a számlánkon, a megrendelés törlésre kerül, és az árut ismét forgalomba helyezzük.

A CARERO s.r.o. webáruház üzemeltetője nem felel a GLS csomagküldő szolgálatnak átadott küldeményekért. A küldemény kikézbesítésének elmaradása esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a következő e-mail címen: info@carero.hu, vagy az + 3614451282 telefonszámon.

Szeretnénk tájékoztatni, hogy a szállítmányok folyamatosan növekvő költségei miatt úgy döntöttünk, hogy 2020. május 7-től a rendelésekre 590.-Ft-os csomagolási díjat számítunk fel. A díj automatikusan felkerül a kosárba a nagykereskedes.carero.hu weboldalon, és nem vonatkozik a dropshippinges megrendelésekre. A díj változatlan a megrendelés méretétől és a csomagok számától függetlenül. Tekintettel a legtöbb szállítmány méretére, ez inkább szimbolikus hozzájárulás, a szállítási költségek legnagyobb részét továbbra is a CARERO viseli.

Szállítási díjak

Szállítási díjak

Fizetés banki átutalással

Fizetés utánvéttel

Megrendelés 160 000,- Ft.

3 000,- Ft. 3 599,- Ft.

Megrendelés 160 000,- Ft.

INGYEN 599.- Ft

A megrendeléseket csak Magyarországra szállítsuk ki.

Ha a megrendelés tömege meghaladja a 250 kg-ot, a szállítmányt raklap szállítással kell szállítanunk.

Ha megrendel a www.nagykereskedes.carero.hu oldalon, az áru kifizetésére a következő módokon nyílik lehetőség:

1. Utánvéttel

Az áru csomagküldőtől történő átvételkor. A fizetendő összeget közvetlenül a csomagküldő szolgálat gépkocsivezetője vagy a postai kézbesítő veszi át.

Utánvéti díj 399.- Ft.

2. Banki átutalással számlára

Az összeg számlánkon történő jóváírását követően az áru azonnal továbbításra kerül. E fizetési mód esetén a szállítási időhöz a banki átutalás miatt 1-2 napot kell hozzáadni.

Banki adatok:

számlaszám: HU63104009510002975600000007
számla neve: K&H Bank Zrt.
számlaváltozó: egyedi azonosító