Nagyvásárok és kiállítások

A CARERO s.r.o. 2012. óta vesz részt Brnoban és Prágában fontos kiállításokon és nagyvásárokon.

A Brnoban megrendezésre kerülő PRODÍTĚ nagyvásár a legfontosabb szakmai nagyvásár a Cseh Köztársaságban. Termékskálájuk újdonságait rendszeresen ezen mutatják be a cseh piac vezető baba- és kisgyermek áru szállító. A nagyvásár részét képezi a nyilvánosság számára szervezett kísérőprogram is.

PRODÍTĚ kiállitás Brnoban 2017

Idén sem hiányoztunk a Brnoi kiállításon. Bemutattuk Önöknek a Caretero, Milly Mally és Drewex márkájú termékeinket, mivel mi vagyunk a kizárólagos forgalmazói Csehországban és Szlovákiában, valamint New Baby, PlayTo márkáinkat és a Koala, Bobas Fashion, Toyz és Belisima.

Minden termékünket megtekinthezték, megérinthették és kiprobálhatták. Lehetöségük volt megismerkedni a bemutatott termékekkel, anyagaikkal, konstrukciós megoldásokkal és összecsukható mechanizmusával. A komoly érdeklődők azonnal meg is rendelhették kedvezményes áron és térítésmentes házhozszállítással.

A kiállitáson bemutattuk Önöknek a legujabb és legkedveltebb csecsemő kollekcioinkat. A New Baby márka alatt megtalálhatták a Zebra, Horoszkóp, Body ruházatot vicces felirattal, Bunnies, Terepmintás ruhákat és egyéb csodálatos kollekciókat. A Koala és Bobas Fashion márka alatt volt található az Ezüst Macska, Lufi, Süni és sok más egyéb.

A 2017-es hit a 4 darabos készletek voltak, amelyeket a mamák elsősorban a kórházban vásárolták.

A 2016-os brnoi PRODÍTĚ kiállítás és nagyvásár

Köszönjük, hogy időt szakítottak rá, és ellátogattak a 2016. 03. 03. és 2016. 03. 06. között megtartásra került sor brnoi Prodítě nagyvásáron felállított standunkra.

A nagyvásár keretén belül bemutattuk a Caretero és Milly Mally márkákat, amelyek hivatalos csehországi és szlovákiai forgalmazói vagyunk, valamint a New Baby és PlayTo saját márkákat, illetve a Koala, Bobas Fashion, Sensillo, Toyz, Cuddly Zoo és Belisima márkák termékeit.

Itt minden terméket láthattak, megfoghattak, kipróbálhattak. Lehetőségük nyílt arra, hogy megismerkedjenek a termékek kivitelével, anyagával, szerkezeti megoldásával és összecsukható mechanizmusával. Az érdeklődnek az egyes árucikkeket azonnal meg is rendelhették.

A nagyvásáron bemutattuk a legújabb és legnépszerűbb csecsemőruha szettjeinket is. New Baby márkanév alatt megtalálhatták a Leopárdkölyök, Zebra, Giraffe, Feliratos, Katica, Elefántbébi, Álmodozó és Bagolyfióka csecsemőruha szetteket. Koala és Bobas Fashion márkanév alatt pedig a Vili, Nati, Félix, Fox, Mackó, Friend, Rex, Bella a Cicus szetteket.

A legnagyobb sikert az édesanyák és édesapák körében a New Baby Zebra és a Giraffe termékek, a Koala márka esetében pedig a Rex szett aratta.

Prágai nagyvásár 2015

A prágai nagyvásáron bemutattuk a Milly Mally márka termékeit, amelyek kizárólagos forgalmazói vagyunk mind Csehországban, mind a Szlovák Köztársaságban. A Milly Mally márka napjainkban nagyon sok szülőt és gyermeket varázsol el termékeivel. A Milly Mally márka fokozottan ügyel az európai biztonsági szabványok betartására, folyamatosan fejleszti új termékeit, és ügyel termékei minőségének és színválasztékának továbbfejlesztésére. A kínálatban futóbicikliket, rollereket, háromkerekű járműveket, babakocsikat, etetőszékeket, utazóágyakat, hintalovakat stb. találnak.

A 2015-os brnoi PRODÍTĚ kiállítás és nagyvásár

Miután cégünk folyamatosan növekszik, a nagyvásáron felállított standunk kínálata is lenyűgöző termékekkel bővült - Cuddly Zoo, Toyz, Baby Mix, PlayTo és Belisima.

Az említett márkákat tökéletesen kiegészítették a CARETERO, New Baby, Bobas Fashion és Koala márkák.

A PlayTo márka

 • egy márka kifejezetten kislányoknak
 • a PlayTo márka az általunk kínált márkák egyike

 • a játékok örökzöldjét jelentő, gyönyörű színű és különböző stílusú játék babakocsikat kínál
 • rendkívül népszerű termék a 2 az 1-ben etetőszék, amely lehetővé teszi, hogy a székből egyetlen mozdulattal babahinta legyen
 • a PlayTo a kismamák kívánságaira összpontosít, és folyamatosan bővíti a kínálatát - újonnan csodaszép babaágyakat és kosarakat is kínál
 • a gyártáshoz kizárólag minőségi, és a gyermekek szempontjából abszolút biztonságos alapanyagokat használ
 • a modern idők gyermekeink változó igényeire reagáló modern játékokat igényelnek
 • a márka termékei kivételesen hosszú ideig lekötik a gyermekeket

Cuddly Zoo

 • eredeti termékek kifejezetten gyermekek számára
 • egy egyszerű takarónál vagy játéknál többet kínál
 • a termékek tervezése és varrása során a gyártót messzemenőkig a legkisebbek iránti szeretet, lelkesedés és megértés jellemzi
 • a termékekhez különböző típusú szöveteket használ, például pamutot vagy puha, buborékos Minky szövetet
 • hihetetlenül puha a tapintásuk, melegek és kényelmesek
 • e csodás márka képviseletében kínálatunkban megtalálhat csodálatos gyermek kendőket, rágókákat, játékokat, plédeket, üléspárnákat, stabilizáló párnákat, kis cipőket, kézmelegítőket, taburetteket stb.

Belisima

 • a Belisima márka a gyermeket már e korai életkorban stimuláló színes, képeket és motívumokat ábrázoló ágyneműhuzatokat és pólyákat kínál
 • az ágyneműkészlet lehet 2 vagy akár 6 darabos is
 • a Belisima ágynemű finom és puha tapintású, miután a csecsemőknek biztonságérzetre van szükségük
 • a termékeihez csodálatosan nedvszívó és lélegző pamutot használ, amely anyag nem okoz horzsolásokat sem irritációt, nem tartalmaz formaldehideket sem más, a babák esetében káros anyagokat
 • A Belisima más a megszületésüktől puhasággal és kényelemmel veszi körül a babákat.

A 2014-os brnoi PRODÍTĚ kiállítás és nagyvásár

2014-ben a már ismert Caretero, New Baby, Bobas Fashion és Koala márkák újdonságait, illetve régebbi, közkedvelt termékeit mutattuk be. Újonnan mutattuk be az Akuku márka termékeit.

Akuku

 • az Akuku a gyermekek egészségét és biztonságos fejlődését elősegítő termékeket kínál
 • e márkanév alatt kiváló minőségű és megfizethető árú termékeket találnak
 • a nagyvásáron különböző típusú cumisüvegeket, partedliket és számos más babák és a kismamák számára készülő apróságot mutattunk be

Önök megfoghatták az egyes termékeket, kipróbálhatták a CARETERO utazóágyak kinyitását és összecsukását, a babakocsik egyszerű használatát, valamint az etetőszékek praktikusságát.

A 2013-os brnoi PRODÍTĚ kiállítás és nagyvásár

A nagyvásárról idén sem hiányozható CARETERO márkához az idei évben további márkák társultak – New Baby, Koala, Bobas Fashion.

Bemutattuk a saját New Baby márkánkat

 • a New Baby márka az alapvető baba ruhaneműktől az ágyneműn át egészen a csecsemőkellékekig és bababútorig mindent szükségeset kínál
 • a kismamák számára a New Baby márka szülés utáni összehúzó öveket kínál, amelyek segítséget nyújtanak ahhoz, hogy a kismamák a szülést követően gyorsabban fittek lehessenek
 • a gyerekruhák káros színezőanyagoktól és vegyszerektől mentes, biztonságos anyagokból készülnek, ideális megoldást a pamut jelent.
 • a New Baby márka ügyel arra, hogy a minőség mindenki számára elérhető legyen.

Önök megtekinthették, megfoghatták és megrendelhették a Bobas Fashion és Koala márkájú babaruhákat

 • minőségi, kényelmes és megfizethető árú ruhákat kínál
 • kizárólag tanúsított anyagokat használ
 • a márka tervezői tesztelik a könnyű öltöztetést, vetkőztetést, a ruhák be- és kikapcsolását
 • nem használ felesleges varratokat
 • folyamatosan új megoldásokat keres – a Koala és a Bobas Fashion ruhamárkák folyamatosan változnak

A legelső alkalommal 2012-ben vettünk részt kiállítókként a PRODÍTĚ nagyvásáron

Bemutattuk a CARETERO márkát, amelynek hivatalos csehországi és szlovákiai forgalmazói vagyunk.

A CARETERO márka a kezdetektől fogva az elfogadható árú minőséget tekinti a saját prioritásának. Termékei kifejlesztése során figyelembe veszi ügyfelei kívánságait, figyelmesen meghallgatja őket, és arra törekszik, hogy valóra váltsa az álmaikat. A lelkes és energiával teli formatervezői csapatnak sikerül e céloknak megfelelnie, amit a CARETERO márka nem csupán hazai, hanem németországi, norvégiai, svédországi, spanyolországi, szlovákiai közismertsége is tanúsít. A CARETERO márka termékei között autósüléseket, utazóágyakat, etetőszékeket, babakocsikat, járókákat stb. találnak. A CARETERO márka folyamatosan újdonságokkal jelentkezik.

Itt minden terméket láthattak, megfoghattak, kipróbálhattak. Lehetőségük nyílt arra, hogy megismerkedjenek a termékek kivitelével, anyagával, szerkezeti megoldásával és összecsukható mechanizmusával. Az érdeklődnek az egyes árucikkeket azonnal meg is rendelhették.