Kik vagyunk

Tisztelt üzleti partnereink!

Kérjük, engedjék meg, hogy röviden tájékoztassuk a CARERO s.r.o. korlátolt felelősségű társaságról.

2005 óra vagyunk jelen a csecsemő- és kisgyermek termékek piacán, és az azóta szerzett tapasztalatok alapján jól tudjuk, hogy mit szeretnek a legjobban ügyfeleink, mi az, ami érdekli őket, és mi felel meg nekik. A termékeink fokozott odafigyeléssel, gondosan kerülnek kiválasztásra úgy, hogy mindenben megfeleljenek az anyagminőséggel, kivitellel és egészségügyi ártalmatlansággal szemben támasztott követelményeknek. Elsősorban csecsemők és kisgyermekek részére készülő termékek, különösen csecsemőruhák, pelenkák, gyerekbútorok, csecsemő és kismama kiegészítők, babaágy szettek, autós gyerekülések, etetőszékek és utazóágyak forgalmazásával foglalkozunk. A célunk folyamatosan bővíteni a működésünk által érintett szakterületet, továbbá együttműködést és növekedést biztosítani a partnereinknek.

A társaság székhelye és raktárai a csodaszép természetéről, hagyományos konyhájáról és népi építészetéről híres Beszkidekben találhatók. Cégünk meggyőződése, hogy nem csupán a nagy üzleti siker, hanem a termékeink és munkavállalóink iránti teljes felelősségviselés is fontos. Ezért mindannyian közösen dolgozunk az innovatív és jobban működő munkamódszereken, új termékeken és megrendelőinknek nyújtott kiváló megoldások továbbfejlesztésén. Nyitottak vagyunk az új ötletek, a kíváncsiság, a rugalmasság és a folyamatosan az új dolgok kipróbálására irányuló törekvések iránt.

A cseh és a szlovák piacon a NEW BABY és a PlayTo saját termékekkel jelentünk meg. A Caretero és Milly Mally márkák kizárólagos, továbbá a Sensillo, TOYZ, Bobas Fashion, KOALA, Cuddly ZOO, BABY MIX, Belisima és számos egyéb márkájú termékek exkluzív forgalmazói vagyunk.

Győződjenek meg Önök is az általunk kínált minőségről.

Örömmel tekintünk az együttműködésünk elé, és a rendelkezésükre állunk.

Mgr. Renata Ciencialová és Bc. Robert Cienciala

a CARERO s.r.o. ügyvezetői

www.carero.cz