Kollekció

Kollekció New Baby Feeling

A nyár forró újdonsága - New Baby Arthur minden kisfiúnak! A legjobb minőségű pamutból készült, ruházatunk büszkélkedhet a rangos OEKO-TEX STANDARD 100 tanúsítvánnyal. Ez a tanúsítvány garantálja, hogy termékeink megfelelnek a legmagasabb biztonsági és minőségi szabványoknak, ami ideális választás az érzékeny bababőr számára.

Kollekció New Baby Arthur

A nyár forró újdonsága - New Baby Arthur minden kisfiúnak! A legkiválóbb pamutból készült ruháink büszkélkedhetnek az OEKO-TEX STANDARD 100 tanúsítványával. Ez a tanúsítvány garantálja, hogy termékeink megfelelnek a legmagasabb biztonsági és minőségi előírásoknak, ami ideális választás az érzékeny bababőr számára.

Kollekció New Baby Biscuit

Fedezze fel az új New Baby Biscuit ruhakollekciót – a legkisebbek és legstílusosabbak számára. Ez az egyedi kollekció, amely a Carero oldalán érhető el, a legfinomabb anyagokat és a legdivatosabb mintákat kínálja, kifejezetten a kicsik kényelmére és stílusára tervezve. A bodyktól az overálokig minden darab részletekbe menően van megtervezve, garantálva, hogy a kis kincse éppoly jól nézzen ki, ahogy érzi magát. Próbálja ki újdonságainkat kollekciónkban, és adjon gyermekének a legjobb kezdő lökést egy stílusos életbe!

Kollekció New Baby Leny

Lassan készülünk fel a nyári szezonra, muszlinból készült újdonsággal újítottuk meg a kínálatot. Gyönyörű barack színű overallok és ruhák a legkisebbeknek. A muszlin egyre népszerűbb, így ne habozzon, és bővítse ajánlatát!

Kollekció New Baby Zoe

A New Baby Zoe kollekciónk az ideális forró újdonság a nyárra, különösen azoknak, akik a tökéletességet és egyediséget kedvelik.

A kollekciót tervezőink úgy alakították ki, hogy játékos, mégis visszafogott legyen. A legmagasabb minőségű pamutból készült ruházatunk büszkélkedhet az OEKO-TEX STANDARD 100 presztízsminősítéssel, ami a legmagasabb biztonsági és minőségi sztenderdeket garantálja.

De ez még nem minden! A klasszikus pamuton kívül ebben a kollekcióban kínálunk exkluzív muszlin ruházatot és ágyneműt is, amely nemcsak rendkívül puha és légáteresztő, hanem stílusos és kellemes a tapintásra is.

Kollekció New Baby My cars

Bemutatjuk az újdonságot, ami elengedhetetlen a vállalkozásához! A New Baby My Cars kollekciónk az ideális forró újdonság a nyárra, különösen azoknak, akik a tökéletességet és egyediséget kedvelik.

A kollekciót tervezőink úgy alakították ki, hogy játékos, mégis visszafogott legyen. A legmagasabb minőségű pamutból készült ruházatunk büszkélkedhet az OEKO-TEX STANDARD 100 presztízsminősítéssel, ami a legmagasabb biztonsági és minőségi sztenderdeket garantálja.

De ez még nem minden! A klasszikus pamuton kívül ebben a kollekcióban kínálunk exkluzív muszlin ruházatot és ágyneműt is, amely nemcsak rendkívül puha és légáteresztő, hanem stílusos és kellemes a tapintásra is. Saját My Cars kollekciónk egyedülálló és csak nálunk kapható.

Kollekció New Baby Szivecske

A New Baby Szívecske kollekció a kényelem és a játékosság tökéletes kombinációja. Az egész kollekció első osztályú 100% pamutból készült, és nem csak hihetetlen puhaságot és kényelmet kínál, hanem ötletes és bájos tervezést is, amely tökéletesen illik a kis hercegnők számára. A fő motívum egy nagy szív, amely minden darab előrészén található, finom részletekkel kiegészítve, mint a miniatűr szívecskék, amelyek az öltözéknek egyedi és ellenállhatatlan jellegét kölcsönöznek.

New Baby Avocado, Rainbow

Az idei nyár a muszlinról szól, ezért bemutatjuk a New Baby két új kollekcióját - a Rainbow és az Avocado kollekciót. Ezeket a kollekciókat modern dizájn és kényelem jellemzi. A muszlin egy legpuhább és legtisztább szövet, légáteresztő képességéről és a gyermekek kényelméről ismert. Védi a babát a túlmelegedéstől. Tartóssága minden mosással növekszik, így könnyebbé és puhábbá válik, így ideális anyag gyermekruházathoz.

New Baby Luxury Clothing kollekció

Bemutatjuk az új "Luxury Clothing" ruházati kollekciónkat, amely a luxus és a fenntarthatóság tökéletes harmóniájára tervezett. Ez az exkluzív gyermekruházati sorozat a legmagasabb minőségű anyagokból készült, amelyek az OEKO-TEX 100 prestízs minősítési szabvány szerint vannak tanúsítva.


A "Luxury Clothing" kollekció részletekbe menően kidolgozott hímzéseivel egyedi dimenziót és felismerhető karaktert ad a ruházatnak. Kompromisszumok nélküli hangsúlyunk a részletekre és eredeti tervezésünkkel olyan ruházatot hoztunk létre, amely nemcsak aranyos megjelenésű, hanem egyedi luxus érzetet is kínál.
Gyakorlatias megközelítésünkkel a tervezésben olyan kollekciót alkottunk, amelyben a gyermek minden alkalomra teljesen felöltözhet. Legyen szó egy kényelmes napot töltő kabát, kantáros nadrág és sapka kombinációról, vagy egy elegáns ruhácska és sapka párosításról különleges pillanatokra, kollekciónk páratlan flexibilitást és stílust kínál.
Hiszünk abban, hogy új "Luxury Clothing" kollekciónk megerősíti portfólióját és segít Önnek megcélozni azokat a vásárlókat, akik luxus, fenntartható és biztonságos gyermekruházatot keresnek.