Tartálykocsi szivattyúval és locsolóval Rolly Toys Vacumax Fire piros

Kollekció:
Márka:
ID áruk:
56604
EAN:
4006485122967
Súly:
3,5 kg
Szín:
Piros
Raktári elérhetőség:
Szállítás 5 napon
Méret:

Az eredeti ROLLY TOYS mezőgazdasági gépek, járművek és tartozékok hű másolataként ajánljuk a Rolly - Vacumax tűzoltótartályt szivattyúval és tűzoltó készülékkel.

Ez a játék tökéletes a kis tűzoltó-mentők számára, és kiegészíti a Rolly Unimog speciális tűzoltóautót és bármely Rolly Toys traktort. Tökéletes játék a 3-10 éves korú gyermekek számára, akik nagy mentőkalandokról álmodoznak. Ezt a robusztus tartálykocsit kifejezetten a kis tűzoltó-rajongók számára tervezték, és órákig tartó kreatív szórakozást kínál. Az egytengelyes pótkocsit is magában foglaló, masszív felépítésű "tűzoltó" tartálykocsi készen áll arra, hogy a kis tűzoltóknak szükséges vizet szállítsa. De ez még nem minden - ez a ciszterna egy szivattyúval ellátott szénapajtát is tartalmaz, így a gyerekek igazi tűzoltónak vagy kertésznek érezhetik magukat. A pótkocsi 15 literes tartályából vizet pumpálhatnak, és kézi tömlővel permetezhetnek, vagy pontosan oda önthetnek vizet, ahol szükség van rá. A permetező segítségével a kis kertész vagy tűzoltó megöntözheti a kertet, lefröcskölheti a járdát stb. A kézi szivattyú megteremti a szükséges nyomást!
A tartály vízzel való feltöltésének lehetősége rendkívül interaktívvá és tanulságossá teszi ezt a játékot. A gyerekek megismerhetik a víz fontosságát a tűzoltásban és a tűzoltók munkáját, miközben játékosan fejleszthetik motoros képességeiket és képzelőerejüket.

TERMÉKJELLEMZŐK:
- Utánfutós tartálykocsi mint "tűzoltóautó"
- Vízpermetező autó
- Fecskendő szivattyúval mellékelve
- Egy tengelyt használnak
- Csendes kerekek
- Vontatóberendezés a pótkocsi rögzítéséhez
- Maximális töltési kapacitás 15 l
- Korosztály 3 - 10 év
- Megfelel az európai biztonsági előírásoknak

TERMÉKMÉRETEK: 75 x 45 x 43 cm
- Súly: 2,7 kg
Csomag méretei: 73 x 31 x 28 cm
- Súly csomagolással együtt: 3,5 kg

Paraméterek

Paraméter neve Érték Paraméter neve Érték
Márka Milly Mally Szín Piros
Járműk Pedálos Gokart és jármű Megfelelő Mindenkinek
Anyag Műanyag / fém Funkció Alap
Vezető rúd Vezető rúd nélkül Ajánlott kor 3 éves kortól
Teherbírás 30 kg-ig Kerekek típusa Műanyag kerekekkel