SMART baba hinta pihenőszék New Baby

Kollekció:
Márka:
ID áruk:
53462
EAN:
8596164134443
Súly:
4 kg
Szín:
Szürke
Raktári elérhetőség:
Raktáron több, mint 10 db.
Az áru Önnél 27.06.2024
Méret:

A New Baby SMART egy új és intelligens társ a baba számára.
Biztonság és kényelem a baba számára. Elég nagy pihenőfelületével és 5 pontos biztonsági övével ez a nyugágy tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik biztonságos és kényelmes megoldást keresnek kisbabájuk számára.
Innovatív mozgásérzékelő: Ami a New Baby elektromos nyugágyat kiemeli a többi közül, az a fejlett mozgásérzékelő. Ez az okos funkció automatikusan érzékeli a baba mozgását és sírását, és aktiválja a ringató mozgást, hogy segítsen megnyugtatni a babát anélkül, hogy Ön jelen lenne. Ez a SMART technológia biztosítja, hogy a nyugágy valós időben reagáljon a baba igényeire, kényelmet és megnyugvást nyújtva, amikor csak szükséges.

Adaptív hintázás a baba megnyugtatására: 5 ringatási sebességet kínálunk, amelyek a baba igényeihez igazíthatók, így biztosítva a legélvezetesebb élményt. Az oldalirányú ringatózás úgy lett kialakítva, hogy a természetes ringatózást utánozva megnyugtassa a babát.

A 12 dallam és 5 természeti hang, valamint a 2 lógó játék segítségével a baba mindig szórakoztatva és ellazulva lesz. A baldachin és a szúnyogháló extra védelmet és kényelmet nyújt.

Egyszerű és intuitív kezelés. Az időzítővel, adapterrel és a fekvőhely pozíciójának beállítási lehetőségével mindig az Ön és a baba igényeihez igazodik.

Méretek és súly: A nyugágy kompakt méretekkel (50 x 16,5 x 52 cm) és mindössze 5 kg-os súllyal rendelkezik, így könnyen hordozható és minden háztartásban használható.

Paraméterek

Paraméter neve Érték Paraméter neve Érték
Márka Baby Mix Szín Szürke
Pihenőszékek Gyerek hintás pihenőszékek Megfelelő Mindenkinek
Típus Rezgéssel Max teherbírás 9 kg