Rolly Toys Digger Volvo Gyermekmarkoló

Kollekció:
Márka:
ID áruk:
57131
EAN:
4006485421152
Súly:
5 kg
Szín:
Fekete
Raktári elérhetőség:
Szállítás 5 napon
Méret:

A ROLLY TOYS márka eredeti mezőgazdasági gépeinek, járműveinek és kiegészítőinek hű másolata. Ajánljuk a Rolly Digger Volvo gyermekmarkolót, amelyben a gyerek úgy érezheti magát, mint egy valódi építőipari gépkezelő.

Ez egy ideális jármű 3 és 5 év közötti gyerekek számára. A markoló valódi Volvo építőipari gépek alapján készült, így rendkívül élethű és vizuálisan is vonzó a gyerekek számára. Teljesen működőképes karja van kanállal, amelyet a gyerekek kar segítségével irányíthatnak. A kar lehetővé teszi a homok, föld vagy más könnyű anyagok ásását és mozgatását, ami még izgalmasabbá teszi a játékot. A markoló felső része 360 fokban elforgatható, így a játék több irányban is könnyen irányítható, akárcsak egy igazi markoló. Fejleszti a finommotoros készségeket és a kéz-szem koordinációt. A markoló széles kerekekkel és stabil alapzattal rendelkezik, ami használat közben biztosítja a stabilitást. A gyerekek biztonságosan ülhetnek a markolón, és irányíthatják a gép mozgását. A Rolly Digger Volvo markoló nemcsak magas minőségével és vonzó megjelenésével nyűgöz le, hanem tartósságával is. Tartós anyagból készült, amely ellenáll az intenzív használatnak is. A Rolly Digger Volvo markolóval a gyerekek órákig játszhatnak a szabadban, és szabadon engedhetik a fantáziájukat. Akár egyedül, akár barátokkal, ez a jármű biztosan a kis kalandorok kedvenc játéka lesz. Ez az egyedülálló markoló hozzájárul a gyerekek fizikai fejlődéséhez, fejleszti a koordinációt, egyensúlyérzéket, és javítja a koncentrációt. A szerepjáték révén szociális készségeiket is fejleszthetik.

A gyártó különös gondot fordított a Rolly Digger Volvo minőségére. Elég nagy ahhoz, hogy izgalmas játékot nyújtson a gyerekeknek, ugyanakkor elég kompakt, hogy könnyen tárolható legyen.

TERMÉKJELLEMZŐK:
– Volvo licenccel ellátott markoló
– Modell: Rolly Digger Volvo
– Gyártó: Rolly Toys
– Maximális gyermek súly: 50 kg
– Tartós műanyag anyag, időjárásálló
– Markolókar funkcionális kanállal
– Forgatható kialakítás (360°)
– Mozgatható kanál karvezérléssel
– Gyermek korosztály: 3-5 év
– Szín: sárga és fekete, Volvo járművek inspirációja alapján
– Stabil alapzat széles kerekekkel a biztonság érdekében
– Kültéri használatra, ideális homokozóba vagy kertbe
– Megfelel az európai biztonsági szabványoknak

TERMÉK MÉRETEK:
102 x 43 x 74 cm
– Súly: 4,1 kg

CSOMAG MÉRETEK:
47 x 41,5 x 32 cm
– Csomagolt súly: 5,0 kg

Paraméterek

Paraméter neve Érték Paraméter neve Érték
Márka Milly Mally Szín Fekete
Járműk Pedálos Gokart és jármű Megfelelő Mindenkinek
Anyag Műanyag / fém Funkció Alap
Vezető rúd Vezető rúd nélkül Ajánlott kor 3 éves kortól
Teherbírás 50 kg-ig Kerekek típusa Műanyag kerekekkel