Pólya, hálózsák New Baby Teddy bézs

Kollekció:
Márka:
ID áruk:
55632
EAN:
8596164155011
Súly:
1 kg
Szín:
Bézs
Raktári elérhetőség:
Skladom (7 db)
Az áru Önnél 23.09.2024
Méret:
55x40 cm

A New Baby cseh márka pólyazsákja a klasszikus pólya modern változata. Pántokkal köthető és cipzárral zárható, így alaposan körbeöleli a babát, biztonságérzetet és meleget nyújtva neki.
A TEDDY kollekció francia szöveteket tartalmaz, jellegzetes boucle loop textúrával. Puha tapintása örömet szerez, és egyenetlen szerkezete, különböző méretű csomói és hurkai nagyszerű megjelenést kölcsönöznek.

Termékeink biztonságosak, mivel nem veszítenek színükből, és nem piszkolják a ruházatot, az általunk kínált minták pedig kellemes látványt nyújtanak és nyugtató hatásúak.
Az összes, párnákhoz és takarókhoz használt töltőanyag 100%-ban antiallergén, így nem alakulnak ki penészgombák vagy más mikroorganizmusok.
A minőségre és tartósságra összpontosítunk, ezért a New Baby termékei kiváló minőségű, tanúsított anyagokból készülnek, amelyek nem piszkolódnak és nem okoznak allergiás reakciókat.

Méretek: 70 x 40 cm
Súly: 1 kg
Összetétel: külső anyag: 100% poliészter, töltet: antiallergén szál
Az anyagok megfelelnek az OEKOTEX Standard 100 szabványnak.
Készült az EU-ban.

Paraméterek

Paraméter neve Érték Paraméter neve Érték
Márka New Baby Szín Bézs
Méret 55x40 cm Minden alvás számára Baba hálózsákok
Megfelelő Mindenkinek Anyaga szerint 100% pamut, 100% antiallergiás szál
Motívum Motív nélkül Időszak szerint Egész évben

<iframe width="412" height="732" src="https://www.youtube.com/embed/DxJpESEGn64" title="Postýlka New Baby BASIC se stahovací bočnicí a šuplíkem/New Baby BASIC cot with drawer and sidewall" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>