Pelenkázó lap puha New Baby Ocean 49x70cm

Kollekció:
Márka:
ID áruk:
56162
EAN:
8596164158036
Súly:
2 kg
Szín:
Multicolor
Raktári elérhetőség:
Raktáron több, mint 10 db.
Az áru Önnél 09.09.2024
Méret:

A New Baby puha pelenkázó lap csecsemők számára praktikus kiegészítője a babaszobának, amely nemcsak kényelmet, hanem megfelelő higiéniai körülményeket és biztonságot is biztosít a baba pelenkázása során. A szülők igényeit és a babák kényelmét szem előtt tartva a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően lett kialakítva.
A 49x70 cm-es méretekkel ez a pelenkázó lap bőséges helyet biztosít a babának a napi pelenkázási rituálék során. Ez a termék születéstől körülbelül 12 hónapos korig alkalmas a babák számára, maximális súlya 11 kg, így a baba számára ideális.
A New Baby puha pelenkázó lap a legmagasabb minőségű anyagokból készült, így maximális biztonságot nyújt a baba számára. A pelenkázó lap ftalátoktól és egyéb káros anyagoktól mentes.
A pelenkázó alátét négyféle kivitelben kapható, így a babaszoba elrendezéséhez és a személyes preferenciákhoz igazítható.. Ennek köszönhetően a pelenkázó lap nemcsak a gyakorlati funkcióit tölti be, hanem esztétikailag is illeszkedik a környezetéhez.
A New Baby 49x70 puha pelenkázó lap nemcsak praktikus, hanem funkcionális és biztonságos termék is, amely megkönnyíti a baba mindennapi ellátását. Minden pelenkázást könnyebbé és kényelmesebbé tesz mind a baba, mind a szülők számára.

A New Baby termékek tanúsítottak és megfelelnek az európai szabványoknak.

Paraméterek

Paraméter neve Érték Paraméter neve Érték
New Baby termékcsalád Standard Márka New Baby
Szín Multicolor Alátétek Pelenkázó alátétek
Megfelelő Mindenkinek Motívum Állatkák