Organikus textilpelenka New Baby Softy 70 x 70 cm 4 db

Kollekció:
Márka:
ID áruk:
46903
EAN:
8596164092705
Súly:
0,37 kg
Szín:
Természetes
Raktári elérhetőség:
Raktáron több, mint 10 db.
Az áru Önnél 20.09.2024
Méret:
Az organikus textilpelenka a babaápolás nélkülözhetetlen kelléke. Az organikus pamutból készült pelenka megfelelő szellőzést garantál, gyorsan magába szívja az izzadságot, gyengéd a baba bőréhez, segít azt állandó hőmérsékleten tartani, így megakadályozza a csecsemőkori ekcéma kialakulását. A pelenka nem tartalmaz a finom bababőrre mérgező és káros anyagokat, és elősegíti az újszülöttek csípőízületének egészséges fejlődését. A pelenka strapabíró mindemellett kellemes tapintású, a négy varrott él nagyobb tartósságot garantál a használat során, így a pelenka jobban megtartja formáját. Törülközőként, előkeként, babakocsi árnyékolóként és büfiztetéshez is használható. A termék megfelel a 3 év alatti gyermekeknek szánt játékok és termékek higiéniai követelményeiről szóló törvénynek.
Jellemzők:
- csomagolás: 4 db kartondobozban
- pelenka mérete: 70 x 70 cm
- összetétel: 100% biopamut, súlya 150 g/m2, kétrétegű.
- szín: natúr - A BIO pamut kémiailag nem fehérített, az anyag sötétebb nyomokban tartalmazhat szerves elemeket, ami nem jelent problémát.
Karbantartás: mosás 60°C-on, enyhe mosószert használjon. Ne használjon klórt vagy fehérítőt. Vasalási hőmérséklet 200°C-ig. Nem szabad vegyszeresen tisztítani. Ne szárítsa szárítógépben. Függesztett helyzetben csepegtesse szárazra.

Paraméterek

Paraméter neve Érték Paraméter neve Érték
Márka New Baby Szín Természetes
Pelenkák Textil pelenkák Megfelelő Mindenkinek
Anyaga szerint 100% pamut Motívum Motív nélkül
Használat Többször használható