Gyerek futóbicikli Baby Mix Traveller fekete

Kollekció:
Márka:
ID áruk:
56303
EAN:
8596164151105
Súly:
3,3 kg
Szín:
Fekete
Raktári elérhetőség:
Raktáron több, mint 10 db.
Az áru Önnél 22.10.2024
Méret:

A Baby Mix Traveller futóbiciklit a legkisebbek igényeinek figyelembevételével tervezték. Ergonomikus kialakítást ötvöz praktikus funkciókkal, hogy szórakoztató és biztonságos tanulási élményt nyújtson. Ez a futóbicikli ideális 2 és 4 év közötti gyerekek számára, és kiváló kezdést biztosít az egyensúly, a motoros készségek és a mozgáskoordináció fejlesztéséhez, megkönnyítve az átállást a hagyományos kerékpárra.

Főbb jellemzők:
- Ergonomikus váz: A masszív acél váz hosszú élettartamot biztosít, ergonomikus kialakítása pedig páratlan kényelmet nyújt és támogatja a helyes testtartást a biciklizés közben.
- 12"-es EVA habkerekek: Ezek a modern, defektálló kerekek hatékonyan tompítják az ütéseket, ezáltal sima és kellemes utazást biztosítanak. A kerekek emellett karbantartásmentesek, így a szülőknek nem kell aggódniuk a felfújásuk miatt.
- Állítható kényelem: A puha, ergonomikusan kialakított ülés magassága 36 cm és 42 cm között állítható, így a gyermek növekedéséhez igazítható. Az ülés párnázása tovább növeli a kényelmet még hosszabb utak során is.
- Biztonságos fogás: A csúszásmentes TPE (termoplasztikus elasztomer) fogantyúk hipoallergének és biztos, kényelmes fogást biztosítanak a kis kezek számára, növelve ezzel a kis biciklizők biztonságát és magabiztosságát.
- Zökkenőmentes irányítás: A kormány és a kerekek csapágyakkal vannak felszerelve, ami megkönnyíti a kormányzást és zökkenőmentes utazási élményt nyújt.

A futóbiciklik előnyei:
A Baby Mix Traveller futóbicikli nagyszerű módja annak, hogy a gyermekek fejlesszék fizikai képességeiket. Erősíti az egyensúlyt, fejleszti a lábizmokat és javítja a mozgáskoordinációt. Emellett kiváló előkészítés a pedálos biciklire való átálláshoz, így az átmenet a hagyományos kerékpárra természetes és könnyű lesz.

Első a biztonság:
A biztonság kulcsfontosságú eleme a Baby Mix Traveller futóbicikli kialakításának. Az alacsony súly (2,7 kg) megkönnyíti a szülők és a gyerekek számára egyaránt a szállítást. Az ülés alacsony helyzete lehetővé teszi, hogy a gyerekek mindig elérjék a földet a lábukkal, ami stabilitást és biztonságot nyújt. Ezenkívül a futóbicikli megfelel a szigorú európai biztonsági előírásoknak.

Stílusos dizájn:
A Baby Mix Traveller nemcsak jól működik, hanem remekül is néz ki. Két élénk színkombinációban kapható, amely biztosan elnyeri a kis biciklizők tetszését, akik ki akarnak tűnni.

Műszaki adatok:
- Méretek: Hosszúság 72 cm | Szélesség 48 cm | Magasság 58 cm
- Kormány szélessége: 48 cm
- Ülésmagasság: Állítható 36 cm és 42 cm között
- Maximális terhelhetőség: 20 kg
- Súly: 2,7 kg (3,3 kg karton csomagolással együtt)
- Karton mérete: 61x17x27 cm

Paraméterek

Paraméter neve Érték Paraméter neve Érték
Márka Baby Mix Szín Fekete
Járműk Gyerek futóbiciklik Megfelelő Mindenkinek
Anyag Fém Vezető rúd Vezető rúd nélkül
Ajánlott kor 2 éves kortól Teherbírás 20 kg-ig
Kerekek típusa Keményítet hab