Fejlesztő zenélő plüss játék New Baby Sloth

Kollekció:
Márka:
ID áruk:
53901
EAN:
8596164140307
Súly:
0,2 kg
Szín:
Multicolor
Raktári elérhetőség:
Raktáron több, mint 10 db.
Az áru Önnél 09.09.2024
Méret:

A New Baby Sloth Toys kollekciójából származó gyönyörű Sloth Toys hangos plüssjátékunkkal a gyengédség és a szórakozás világába repíti gyermekét. Ez az egyedi játék puha plüssből készült, amely nem csak kellemes érintést, hanem biztonságos és bújós barátságot is kínál gyermeke számára. Ez a játék klipszel rendelkezik, amellyel könnyedén rögzíthető a babakocsihoz, az autósüléshez vagy a kiságyhoz, és bárhol szórakozást nyújt.
A dallam felkelti a gyermek érdeklődését, segít megnyugodni, nyugodt légkört teremt körülötte. A játék különböző textúrákon és hangokon keresztül serkenti az érzékszervi érzékelés fejlődését. A puha plüss felület és a különféle részletek serkentik a gyermek fantáziáját, felfedezésre és interakcióra ösztönzik.
Ez az imádnivaló, játék már az első napoktól kezdve alkalmas a gyermekek számára, és nélkülözhetetlen társ a kicsi első kalandjai során. Fedezze fel a közös pillanatok varázsát, és fejlessze babája érzékszervi érzékelését a Sloth Toys New Baby kollekció Sloth Toys plüssjátékával.

A New Baby termékek tanúsítottak és megfelelnek az európai szabványoknak.

Paraméterek

Paraméter neve Érték Paraméter neve Érték
New Baby termékcsalád Trendy Márka New Baby
Szín Multicolor Baba játékok Plüss játékok
Megfelelő Mindenkinek Anyag Plüss