Fából készült kocka gyermekeknek Viga 100 element

Kollekció:
Márka:
ID áruk:
51595
EAN:
6934510596965
Súly:
1 kg
Szín:
Multicolor
Raktári elérhetőség:
Átmenetileg nem elérhető
Méret:

A Viga fakockái az egyik legszebb játék, amely hosszú ideig tart, és hosszú évekig érdekes és kreatív játékot biztosít gyermekének. A blokkjainkkal való játék során kisgyermeke fejleszti a kézmozdulatok pontosságát és javítja a szem-kéz koordinációt. A készlet 100 darab, különböző színű geometriai alakzatok képével ellátott blokkot tartalmaz. Ideális arra, hogy gyermeke játék közben megtanulja felismerni a formákat és a színeket. Az elemek sokfélesége lehetővé teszi, hogy egyedi épületeket, városokat és tárgyakat építsen. A téglák egy műanyag vödörbe vannak csomagolva, amelynek fogantyúja megkönnyíti a bárhová történő szállítást.

A játékot 2 évesnél idősebb gyermekek számára tervezték.

Az egész készlet lakkozott fából készült, nem veszélyes festékekkel festett, élénk színekkel, amelyek minden felhasználónak örömet és sok szórakozást nyújtanak.

Elsődleges szempontunk az árucikkek biztonsága és minősége, ezért ügyelünk arra, hogy a játékok festéséhez használt festékek ne legyenek mérgezőek és megfeleljenek a biztonsági előírásoknak (EN71 és ASTM).

TECHNIKAI ADATOK
A termék méretei:
223 mm x 223 mm x 220 mm

Paraméterek

Paraméter neve Érték Paraméter neve Érték
Márka Viga Szín Multicolor
Fajátékok Kockák Megfelelő Mindenkinek
Ajánlott kor 2 éves kortól Anyag Fa