Baby Mix Peony EVA rózsaszín gyerek tricikli

Kollekció:
Márka:
ID áruk:
56312
EAN:
8596164159224
Súly:
6 kg
Szín:
Rózsaszín
Raktári elérhetőség:
Raktáron több, mint 10 db.
Az áru Önnél 24.09.2024
Méret:

A Baby Mix Peony gyerek tricikli a modern design, a biztonsági funkciók és a maximális praktikum tökéletes kombinációját nyújtja, mind a gyerekek, mind a szülők számára. Ez a modell ideális a mindennapi sétákhoz, játszótéri tevékenységekhez és családi kirándulásokhoz.

A Baby Mix egy családi márka, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságra, a minőségre és a legkisebbek kényelmére. Minden Baby Mix terméket az EU-ban terveznek, modern, funkcionális és esztétikus kialakítással. A márka kizárólag tanúsított és biztonságos anyagokat használ, amelyek megfelelnek a szigorú európai szabványoknak, így a termékek maximálisan gyengédek és tartósak a mindennapi használat során.

A Baby Mix Peony tricikli főbb jellemzői:

  • Forgatható és összecsukható ülés: Maximális rugalmasságot biztosít a gyermek kényelméhez, akár utazás, akár pihenés közben.
  • Két magasságbeállítás a szülőknek: A tolókar magassága könnyedén állítható a szülők magasságához, így kényelmesen irányítható.
  • EVA hab kerekek: A kemény EVA hab kerekek tartósak, de csendesek is, így sima és nyugodt utazást biztosítanak.
  • Sportautó-stílusú lámpák: A tricikli sportautós fényszórókkal van felszerelve, ami biztosan elnyeri a kis vezetők tetszését.
  • Nagy tárolókosár: Tökéletes a gyerek szükségleteinek vagy az útra szánt holmik tárolására.
  • Összecsukható első fogantyú: Az első kapaszkodó könnyen összecsukható, így kompakt tárolást és egyszerű szállítást biztosít.
  • Elülső kosár apróságoknak: Az elülső kosár ideális játékok vagy apró tárgyak tárolására útközben.
  • Maximális teherbírás 30 kg: A triciklit úgy tervezték, hogy akár 30 kg-os gyermekeket is elbírjon, így hosszú távú használatra alkalmas.
  • Méretek: A tricikli méretei 85 x 56 x 105 cm, a távolság az első és hátsó kerék között 85 cm, a teljes magasság pedig 105 cm.

Ez a tricikli kifinomult dizájnjával és funkcionalitásával tűnik ki, amit te és gyermeked egyaránt értékelni fogtok minden utazás során. A Baby Mix Peony tricikli megfelel a szigorú biztonsági előírásoknak, és ideális társ a mindennapi tevékenységekhez gyermekeddel.

Paraméterek

Paraméter neve Érték Paraméter neve Érték
Márka Baby Mix Szín Rózsaszín
Járműk Háromkerűk vezető rúddal Megfelelő Lányoknak
Anyag Fém / műanyag Funkció Melódiák nélkül
Vezető rúd Vezető rúddal Ajánlott kor 12 hónapos kortól
Teherbírás 30 kg-ig Kerekek típusa Keményítet hab