Babakocsi babáknak 2v1 Baby Mix Sophie pink

Kollekció:
Márka:
ID áruk:
56089
EAN:
8596164157503
Súly:
1,3 kg
Szín:
Multicolor
Raktári elérhetőség:
Raktáron több, mint 10 db.
Az áru Önnél 21.10.2024
Méret:

A Baby Mix márkájú „Sophie” babakocsi kivételes termék, amelyet kifejezetten kis hercegnőknek terveztek. Ez a bájos babakocsi tökéletes játék, amely lehetővé teszi minden kislány számára, hogy úgy érezze magát, mint egy igazi anyuka, aki gondoskodik szeretett babájáról.
A Sophie babakocsi masszív kidolgozásával és aprólékos részleteivel tűnik ki, amelyek örömet szereznek gyerekeknek és szülőknek egyaránt. Könnyű szerkezetének és kényelmes fogantyújának köszönhetően a kocsi még a legkisebbek számára is könnyen irányítható. A puha, rugós kerekek biztosítják a kényelmes utazást, bármilyen felületen is használják.
A Sophie babakocsi két gyönyörű színváltozatban kapható, amelyek biztosan tetszeni fognak minden kislánynak. Ez egy remek ajándékötlet, amely sok örömet és felejthetetlen játékidőt nyújt majd.

Miért válassza a „Sophie” babakocsit a Baby Mix-től?
-Biztonságos és tartós: Magas minőségű anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak.
-Könnyen kezelhető: Könnyű szerkezet és ergonomikus fogantyú, amely tökéletesen illeszkedik a kis kezekbe.
-Multifunkciós: Ideális otthoni játékhoz és sétákhoz egyaránt.
-Stílusos dizájn: Két elegáns színváltozatban kapható.
-Sportbabakocsi funkció: A Sophie babakocsi könnyen átalakítható sportbabakocsivá, ami növeli a funkcionalitását és különböző játékokhoz alkalmazkodik.
-Eredeti dizájn: A babakocsi egyedi dizájnja megkülönbözteti a többi játéktól, és különleges varázst kölcsönöz minden játéknak.

Méretek: Babakocsi: 63,5 cm x 37 cm x 63,5 cm.
Biztonság és tanúsítványok: Biztonságos termék: A Sophie babakocsi megfelel az Európai Unió összes biztonsági előírásának, és rendelkezik a szükséges tanúsítványokkal, amelyek garantálják a gyermek biztonságos játékát.
A Baby Mix márkájú Sophie babakocsi nem csupán egy játék, hanem egy olyan eszköz, amely elősegíti a gyermekek fantáziájának és gondoskodási képességeinek fejlődését. Fektessen lánya örömébe és fejlődésébe azzal, hogy olyan terméket választ, amely ötvözi az esztétikát, a funkcionalitást és a biztonságot.

Paraméterek

Paraméter neve Érték Paraméter neve Érték
Márka Baby Mix Szín Multicolor
Babakocsik babák számára Mély Megfelelő Lányoknak