Autós gyerekülés CARETERO SECURO I-SIZE dirty pink

Márka:
ID áruk:
55898
EAN:
5908310394800
Súly:
13 kg
Szín:
Rózsaszín
Raktári elérhetőség:
Skladom (2 db)
Az áru Önnél 20.06.2024
Méret:

A Securo egy innovatív gyermekülés, amelyet a legkisebb utasok biztonságát és kényelmét szem előtt tartva terveztek. Az ülés 40 cm és 150 cm közötti gyermekeknek készült, és átfogó védelmet és kényelmet nyújt az utazás során. A Securo autósülés megfelel a legújabb i-Size homologizációs szabványoknak, így az utasok biztosak lehetnek abban, hogy a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelően utaznak. A járműbe ISOFIX rögzítők és a felső heveder, illetve ISOFIX rögzítők és biztonsági övek segítségével szerelhető be. Az ülés beépített nyomógombbal rendelkezik, amely az ülés dőlésszögének beállításáért, valamint az ülés 360 fokos elfordításáért felelős, így gyorsan és kényelmesen rögzítheti gyermekét utazás előtt. A Securo autósülés a csecsemők igényeihez igazodik az élet első hónapjaitól kezdve, és addig kíséri őket, amíg nincs szükségük autósülésre. A kényelem és a könnyű utazás az ergonomikusan kialakított betétnek köszönhetően biztosított. Az ülés kárpitozása kiváló minőségű, puha tapintású poliészterszövetből készült. A nyolcfokozatú fejtámla-állításnak és a betétkészletnek köszönhetően az ülés tökéletesen a gyermek magasságához igazítható, így maximális kényelmet biztosít utazás közben. A Securo négyutas dőlésbeállítással is rendelkezik mind az előre, mind a hátrafelé néző helyzetben, így az ülés a gyermek egyéni preferenciáihoz és utazási igényeihez igazítható. Egy másik jellemzője az oldalütközés elleni védelem (SIP) megerősítése, amely további védelmet nyújt az úton történő ütközés esetén. A Securo nemcsak egy autósülés, hanem a legkisebb utasok és szüleik számára is garancia a nyugodt és kényelmes utazásra.

Tulajdonságok:
- 40-150 cm magasságú gyermekek számára tervezték.
- Megfelel a szigorú ECE R129 i-Size szabványnak.
- Az ülés 360°-ban forgatható
- Hátrafelé néző (105 cm-ig Isofix és Top Tether vagy Isofix és járműbiztonsági övvel) vagy előre néző (76-105 cm-ig Isofix + Top Tetherrel, 100-140 cm-ig Isofix + járműbiztonsági övvel).
- Négyfokozatú háttámla-állítás
- Pontos fejtámla-állítás 24 cm-ig
- Kivehető csecsemőszűkítő betét
- Ötpontos biztonsági öv kényelmes hosszbeállítással
- Kiváló minőségű anyagokból készült tartós konstrukció
- Az esztétikát és a funkcionalitást ötvöző modern formatervezés
- Kényelmes poliészter szövetkárpitozás

Specifikációk:
- ISOFIX: Igen
- Forgatható: igen
- I-SIZE: igen
- Súly: 13 kg
- Szabvány: ECE R129/02
-Méretek:
- Szélesség: 43 cm
-Mélység: 52 cm
- Magasság: 61 - 77 cm
- Belső méretek: 30 x 28 cm (ülés); háttámla fejtámlával 47 - 69 cm
- Állítás: 4 fokozatú háttámla dőlésszög állítás előrefelé és ugyanez visszafelé is lehetséges. A fejtámla pontos állítása 24 cm-ig, az ülés 360 fokban forgatható.
- Biztonsági övek: 5 pontos biztonsági övek
- Csökkentő betét: Igen

Paraméterek

Paraméter neve Érték Paraméter neve Érték
Márka Caretero Autóülések 40- 150 cm
Szín Rózsaszín Rögzítő Isofix
Motívum Motív nélkül Állítás Állítható
Megfelelő Lányoknak